dilluns, 4 de maig del 2015

Les dinàmiques de grup de la Roser

Les dinàmiques que ens presenta la Roser Viñolas Martí, són dinàmiques que requereixen concentració i conèixer els noms dels companys.
Aquestes dinàmiques són:

T'agraden els teus veïns?
Tots els alumnes s'han de col·locar asseguts en una cadira i en rotllana, menys un alumne que es col·locarà dret i al centre de la rotllana. L'alumne que està al centre s'ha d'acostar a algú i preguntar-li "T'agraden els teus veïns?".
Si la resposta és NO haurà de dir els noms de les persones que li agradaria que ocupessin els llocs dels seus actuals de dreta i esquerra. Aquests hauran d'abandonar els seus llocs, que intentaran ser ocupats pels veïns escollits. Durant el canvi de lloc, la persona del centre intentarà ocupar una cadira.
Si la resposta és SÍ, tot el grup girarà un lloc a la dreta. Quan es digui el tercer SÍ es giraran dos llocs a la dreta, al quart dos a l'esquerra i així successivament. Després de cada pregunta, la persona que es quedi sense cadira serà la que continua el joc al centre de la rotllana.

Pilota a l'aire
Els alumnes s'ha de col·locar drets i en rotllana, menys un que està al centre amb una pilota a les mans. Aquest alumne llençarà la pilota a l'aire alhora que diu el nom d'un alumne que té al seu voltant i torna al cercle. La persona anomenada ha de recollir la pilota abans que caigui a terra i dir un altre nom. El joc continua fins que tots els alumnes han estat presentats.


Moltes gràcies Roser per compartir els teus coneixements!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada